Firagost 2021 :: 66ª fira-exposició del camp català - SUSPESA
Firagost 2021 :: 66ª fira-exposició del camp català - SUSPESA
entra galeria firagost

Benvinguts a la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català

Foto Benvinguda
Inauguració Firagost 2019

LA FIRAGOST S’AJORNA FINS AL 2022

La Comissió Organitzadora de la Firagost ha decidit suspendre la 66a edició de la Fira-Exposició del Camp Català fins l’agost de l’any vinent. La decisió s’ha pres després de varies reunions de treball, amb representants i tècnics de salut i seguretat, que han estat analitzant les circumstàncies i les característiques de la fira en relació amb la situació d’excepcionalitat que ha generat la pandèmia provocada per la Covid-19.

Tot i que des de fa unes setmanes s’estava treballant intensament en l’organització de la Fira, d’acord amb la normativa sanitària del moment i limitant el certamen només a l’activitat d’exposicions i mercats, finalment l’evolució de la pandèmia ha obligat, per responsabilitat, a prendre la decisió de l’ajornament.

La Comissió Organitzadora vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la Fira per la seva confiança amb Firagost com a gran aparador que és del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats.

La Comissió vol manifestar el seu ferm compromís en l’organització de la fira de cara a l’any 2022 per tal que continuï sent una de les fires agràries i multisectorials, a l’aire lliure, més importants del país. Desitgem el millor per a tots els sectors que promociona Firagost, junt amb els comerços, serveis i restauradors locals.

Firagost: l’aparador dels productes de l’agricultura, per al camp i els seus derivats i complements.

Cada any el primer dimecres d’agost i el dia anterior, la ciutat de Valls celebra la Fira del camp i per al camp més popular de Catalunya, amb més de 350 expositors de fruits del camp, productes envasats derivats de l’agricultura, vins i caves, maquinària agrícola, productes agroalimentaris de qualitat, artesania, vehicles… Amb actes complementaris.

Comissió Organitzadora

ANTONIO BASTÚS NOVAU Director de la Firagost RAFAEL CASTELLS PARÍS Secretari General de…

Història

A Valls se li va concedir oficialment mercat setmanal del dimecres l’any 1210 pel rei Pere II…