entra galeria firagost

Benvinguts a la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català

Firagost 2022
Firagost 2022
Foto Benvinguda
Inauguració Firagost 2019

Firagost 2023

La Festa Major del Camp Català

Valls 1 i 2 d’agost de 2023

 

L’edició de la FIRAGOST 2023 es convertirà en un gran aparador de maquinària, tecnologia, bioeconomia, agralimentació, i de productes per l’agricultura .

 

Cada any el primer dimecres d’agost i el dia anterior, la ciutat de Valls celebra la Fira del camp i per al camp més popular de Catalunya, amb més de 350 expositors de fruits del camp, productes envasats derivats de l’agricultura, vins i caves, maquinària agrícola, productes agroalimentaris de qualitat, artesania, vehicles… Amb tot un conjunt d’actes complementaris: curses de portadors/es de saques d’avellanes, cavalleries, gossos; actuació castellera dels Xiquets de Valls, “Firagost 2023,  la Festa Major del Camp Català”.

La Firagost 2023 constitueirà l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria… Firagost s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants, compradors i l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

La Comissió Organitzadora de la Firagost  vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la Fira per la seva confiança amb Firagost com a gran aparador que és del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats.

La Comissió vol manifestar el seu ferm compromís en l’organització de la fira de cara a l’any 2023 per tal que continuï sent una de les fires agràries i multisectorials, a l’aire lliure, més importants del país. Desitgem el millor per a tots els sectors que promociona Firagost, junt amb els comerços, serveis i restauradors locals.