entra galeria firagost

Benvinguts a la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català

Cartell Firagost 2023

Vols participar al concurs del cartell de la Firagost 2023?

Firagost 2022
Foto Benvinguda
Inauguració Firagost 2019

Firagost 2023

La Festa Major del Camp Català

Valls 1 i 2 d’agost de 2023

 

L’edició de la FIRAGOST 2023 es convertirà en un gran aparador de maquinària, tecnologia, bioeconomia, agralimentació, i de productes per l’agricultura .

 

Cada any el primer dimecres d’agost i el dia anterior, la ciutat de Valls celebra la Fira del camp i per al camp més popular de Catalunya, amb més de 350 expositors de fruits del camp, productes envasats derivats de l’agricultura, vins i caves, maquinària agrícola, productes agroalimentaris de qualitat, artesania, vehicles… Amb tot un conjunt d’actes complementaris: curses de portadors/es de saques d’avellanes, cavalleries, gossos; actuació castellera dels Xiquets de Valls, “Firagost 2023,  la Festa Major del Camp Català”.

La Firagost 2023 constitueirà l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria… Firagost s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants, compradors i l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

La Comissió Organitzadora de la Firagost  vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la Fira per la seva confiança amb Firagost com a gran aparador que és del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats.

La Comissió vol manifestar el seu ferm compromís en l’organització de la fira any rere any per tal que continuï sent una de les fires agràries i multisectorials, a l’aire lliure, més importants del país.

Desitgem el millor per a tots els sectors que promociona Firagost, junt amb els comerços, serveis i restauradors locals.