1r MERCAT DE VINS I CAVES DE L’ALT CAMP

La FIRAGOST 2024 arriba amb novetats!
Des de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls hem creat el 1r Mercat de Vins i Caves de l’Alt Camp. El dimarts 6 i el dimecres 7 d’agost de les 18 hores a les 22 hores es realitzarà al Pati de Sant Roc de l’institut d’Estudis Vallencs, el primer mercat de vins i caves de l’Alt Camp amb una trentena de cellers provinents de diferents DO’s del territori.
En aquest espai els cellers podran exposar els seus productes i els visitants podran degustar-los i comprar-los.

El Mercat de referència del vi i el cava de l’Alt Camp!

El Mercat de Vins i Caves és un esdeveniment de caire cultural i divulgatiu dels vins i caves amb la finalitat de fomentar la compra de vins i caves de la comarca, a més de ser un gran aparador de productes per poder tastar.

Veniu els dies 6 i 7 d’agost a Valls i degusteu els millors vins i caves del territori!

Funcionament

El mercat està pensat perquè els amants del vi i del cava puguin tastar i comprar els productes de la trentena de cellers presents a l’espai.

Els assistents quan entrin al recinte rebran una copa, una butlleta i una caixa. Amb la copa podran degustar els vins i interactuar amb els cellers.

A la butlleta hi hauran tots els vins dels cellers participants, amb el nom i el preu per ampolla de sortida de celler, i també el preu per caixa de 6 ampolles, amb un 10 % de descompte.

Quin preu té l’accés al Mercat:

  • Si compres 3 ampolles, a escollir entre els productes que s’hi exposen, no hauràs de pagar entrada.
  • Si no es realitza la compra, el cost de l’entrada serà de 20 euros per poder fer tastos.