Porronaires d’Honor 2023

 

Acte de lliurament dels porrons commemoratius de la Firagost 2023.

Dimarts 2 d’agost, al vespre, es lliuraven a la plaça del Pati els porrons d’honor de la Firagost 2023, en el transcurs de l’acte del tast de vi amb porró. Aquest any, l’Ambaixador del Porró s’ha atorgat a Jonathan Nuevo, impulsor del Blog Gastronòmic i el perfil a Instagram i xarxes socials Esmorzars de Forquilla.

El Restaurant Vinyet de Vila-rodona, rebia el premi al Restaurant Porronaire d’Honor, ja que es caracteritza per oferir sempre un porró de vi blanc, negre o un porró de cava a les taules del seu restaurant.

Per acabar, el Porronaire d’Honor se li concedia a Oriol Pérez de Tudela, molt vinculat al món de l’enologia i del vi, i un dels impulsors de l’organització del Concurs de beure vi amb porró de la Firagost.

Els porrons són un disseny del mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, i tots ells es troben signats per Abdón.

2022

Porronaires d’Honor 2022

 

Nomenament i Lliurament dels tres porrons commemoratius Firagost 2022:

Aquest any s’han concedit els tres porrons commemoratius de la Firagost 2022 a la sommelier Anna Casabona, com a Porronaire d’Honor, al Restaurant La Sort, del Pont d’Armentera, com a restaurant porronaire d’honor 2022, i a la cantant vallenca Mariona Escoda, ambaixadora del porró 2022. Per motius professionals, la Mariona no ha pogut assistir personalment a recollir el premi i se li lliurarà en un acte que s’anunciarà pròximament.

El nomenament i lliurament dels tres porrons va realitzar-se dimarts dia 2 d’agost,  en el marc del Tast de Vi amb porró, a la plaça del Pati de Valls. Els porrons han estat dissenyats pel mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet.

Un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Valls i la revista Cultura i Paisatge, amb la col·laboració de la  DO Tarragona  i del Museu del Vidre de Vimbodí.

Mariona Escoda, Ambaixadora del Porró 2022

Mariona Escoda, ambaixadora del porró
Mariona Escoda, ambaixadora del porró

Mariona Escoda, Ambaixadora del Porró 2022

Anna Casabona, Porroinare d’Honor 2022

Restaurant La Sort del Pont d’Armentera, Restaurant Porronaire d’Honor 2022