Porronaires d’Honor 2023

 

Acte de lliurament dels porrons commemoratius de la Firagost 2023.

Dimarts 2 d’agost, al vespre, es lliuraven a la plaça del Pati els porrons d’honor de la Firagost 2023, en el transcurs de l’acte del tast de vi amb porró. Aquest any, l’Ambaixador del Porró s’ha atorgat a Jonathan Nuevo, impulsor del Blog Gastronòmic i el perfil a Instagram i xarxes socials Esmorzars de Forquilla.

El Restaurant Vinyet de Vila-rodona, rebia el premi al Restaurant Porronaire d’Honor, ja que es caracteritza per oferir sempre un porró de vi blanc, negre o un porró de cava a les taules del seu restaurant.

Per acabar, el Porronaire d’Honor se li concedia a Oriol Pérez de Tudela, molt vinculat al món de l’enologia i del vi, i un dels impulsors de l’organització del Concurs de beure vi amb porró de la Firagost.

Els porrons són un disseny del mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, i tots ells es troben signats per Abdón.

2022

Porronaires d’Honor 2022

 

Nomenament i Lliurament dels tres porrons commemoratius Firagost 2022:

Aquest any s’han concedit els tres porrons commemoratius de la Firagost 2022 a la sommelier Anna Casabona, com a Porronaire d’Honor, al Restaurant La Sort, del Pont d’Armentera, com a restaurant porronaire d’honor 2022, i a la cantant vallenca Mariona Escoda, ambaixadora del porró 2022. Per motius professionals, la Mariona no ha pogut assistir personalment a recollir el premi i se li lliurarà en un acte que s’anunciarà pròximament.

El nomenament i lliurament dels tres porrons va realitzar-se dimarts dia 2 d’agost,  en el marc del Tast de Vi amb porró, a la plaça del Pati de Valls. Els porrons han estat dissenyats pel mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet.

Un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Valls i la revista Cultura i Paisatge, amb la col·laboració de la  DO Tarragona  i del Museu del Vidre de Vimbodí.

Mariona Escoda, Ambaixadora del Porró 2022

Anna Casabona, Porroinare d’Honor 2022

Restaurant La Sort del Pont d’Armentera, Restaurant Porronaire d’Honor 2022