Convocatòria oberta per dissenyar el cartell de la Firagost 2024

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el divendres 5 d’abril i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls dona a conèixer les bases del concurs pel disseny del cartell de la FIRAGOST 2024, la 68a Fira-Exposició del Camp Català, que tindrà lloc els dies, 6 i 7 d’agost, dimarts i dimecres, respectivament.

El concurs és obert a totes les persones majors de 16 anys. Els participants podran presentar tantes obres inèdites com desitgin, no s’han d’haver presentat en altres concursos i no han d’implicar, en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades o d’altres artistes. El format del cartell ha de tenir unes mides de DIN A2 sobre un suport de cartró ploma. Hi haurà de figurar obligatòriament el nom de FIRAGOST 2024 “68ª Fira-Exposició del Camp Català”, amb les dades de celebració que seran; VALLS, 6 i 7 d’agost. El cartell podrà ésser a color. Interessa que les dates de la fira i les paraules “Firagost” i “Valls”, destaquin força, de mida gran, i es puguin llegir de lluny a les cartelleres.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el divendres 5 d’abril, a les 3 de la tarda, i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls. S’estableix un únic premi amb la dotació econòmica de 600 €.

L’obra guanyadora es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació, de les xarxes socials i de la pàgina web www.firagost.cat. El guardó serà entregat en el decurs de la 41ª edició de la Nit de Premis de Valls, el dissabte 1 de juny.

Per a qualsevol consulta podeu trucar al 977 600 909 o enviar un correu a info@cambravalls.com