Mònica López Dalmau és l’autora del cartell de la Firagost 2023

El cartell ha estat escollit entre les 11 propostes que s'havien presentat. La 67a Fira-Exposició del Camp Català se celebrarà els dies 1 i 2 d'agost del 2023.

Us presentem el cartell guanyador de la Firagost 2023. L’autora del cartell guanyador és Mònica López Dalmau, de l’Argilaga (La Secuita), amb el lema “L’Alt Camp”. El jurat ha valorat la composició global del cartell, molt ben trobada entre els elements típics que podem trobar a la Firagost i la importància de la presència femenina en tots els sectors i àmbits de l’economia i de la societat. El cartell, a simple vista, ens acosta als colors de l’Alt Camp: terres, ocres, verds … Si el mirem detingudament ens ofereix tota la gamma dels productes de la nostra terra: raïm, fruita, avellanes, animals autòctons, natura… I si l’analitzem en profunditat, ens mostra la cara d’una dona que ens mira i que dona peu a fer una lectura que la dona ha arribat fort el món de la pagesia. El jurat va seleccionar el cartell de la Mònica d’entre les 11 propostes presentades. Mònica López rebrà un premi amb la dotació econòmica de 600 euros. El guardó serà entregat en el decurs de la 40a edició de la Nit de Premis de Valls, el dissabte 3 de juny.

La 67a Fira-Exposició del Camp Català, la Firagost, se celebrarà els dies 1 i 2 d’agost, dimarts i dimecres respectivament. La Firagost constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura: fruits del camp, plantes, flors, jardineria-horticultura, productes del camp, productes agroalimentaris de qualitat, maquinària agrícola i ramadera, ramaderia, ceràmica, terrissa, artesania, productes ecològics. La Comissió organitzadora està treballant perquè la Fira d’enguany sigui tot un èxit, amb novetat importants i sense restriccions postpandèmia.

Sobre Mònica López Dalmau

La Mònica és actualment professora de fotografia. Es considera generadora cultural, activista social i defensora de la terra. També és cofundadora de la Sala Trono i de l’associació cultural dels Rabassaires. Estudiant de disseny gràfic i fotografia de l’escola d’art de Tarragona.

cartell anunciador Firagost 2023