REVISTA DIGITAL OFICIAL DE FIRAGOST 2013

Us podeu descarregar la revista :                    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pxl.firagost&hl=ca

PXL estudi de disseny i comunicació ha desenvolupat la revista digital de la Firagost 2013. Una revista sobre la fira que es pot descarregar i consultar a través d’smartphones i tabletes des de Google Play.

La revista digital s’estructura en dos blocs principals.

Un bloc, situat a la part superior de la revista, està pensat per ser utilitzat com a guia durant la fira. Permet consultar els actes de la Firagost i cercar-los segons diversos criteris (tipologia d’acte, ubicació i nom). Per altra banda també s’hi troba un directori amb els expositors de la fira.

L’altre bloc aglutina la major part dels continguts de la revista. Està situat al lateral i està pensat per ser llegit a qualsevol moment. Aquest bloc conté diversos articles que permeten conèixer amb més profunditat la Firagost: els espais on es celebren els actes, els cartells que han anunciat les últimes edicions, la història de la fira, les activitats més destacades, tradicionals o innovadores… Un bloc per consultar i llegir durant i després de la Firagost.

Els continguts de la revista digital s’aniran actualitzant un cop l’edició de 2013 hagi finalitzat, per tal de donar vida a la fira durant tot l’any i disposar d’un espai virtual de promoció i coneixement de la Firagost.

Per altra banda, tothom qui es descarregui i es registri a la revista durant el mes d’agost, entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones al Portal 22.

La revista digital FIRAGOST es pot descarregar als dispositius mòbils i tabletes Android des de Google Play. Properament, estarà disponible a l’APP Store. Degut a problemes aliens a PXL i a la Cambra de Comerç, Apple (per motius de seguretat) ha impedit la càrrega de noves aplicacions a la seva botiga durant dues setmanes i, per aquest motiu, la revista digital de la Firagost per dispositius IOS (Apple) estarà disponible a posteriori.

LA FIRAGOST A LES XARXES SOCIALS

Per altra banda, el dia a dia de la fira es podrà seguir a través del Facebook i Twitter de la Firagost.

Els visitants de la fira podran participar, també, al concurs fotogràfic #firagost2013 d’Instagram. Les bases del concurs es poden consultar a la revista digital i a les xarxes socials de la Firagost.  El concurs vol captar totes les perspectives possibles de la Fira Exposició del Camp Català.

El concurs estableix dos premis:

Premi m’agrada: Basat en el nombre de ‘likes’ que aconsegueixi la fotografia a la pròpia xarxa Instagram.

Premi professional: Basat en la qualitat i en l’adequació de la fotografia a la temàtica del concurs. Serà valorada per un jurat format per fotògrafs professionals de la ciutat.

El guanyador del premi m’agrada serà obsequiat amb un lot de productes cedits pels expositors de la Firagost

El guanyador del premi professional serà obsequiat amb un sopar per a dues persones al restaurant El Tros

Les millors fotografies s’exposaran en diversos establiments de la ciutat un cop la fira hagi finalitzat

FIRAGOST VALLS