Tot a punt per a la Firagost 2022

La mostra se celebrarà el dimarts 2 i el dimecres 3 d’agost amb més de 300 expositors i un quilòmetre i mig de recinte firal. La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya inaugurarà la Fira dimarts a la tarda. La Cambra de Comerç de Valls acollirà la Jornada tècnica “El mercat de la garrofa i teoria sobre l’empelt”, el primer dia de Fira. La Firagost atrau cada any uns 100.000 visitants.

El centre de la ciutat ja està cobert amb els típics tendals que protegeixen del sol els visitants de la Firagost. Reconeguda com la Festa Major del Camp Català, la Firagost 2022 aplegarà expositors de fruites del camp, vins, productes agroalimentaris de qualitat, maquinària agrícola, ramadera i vehicles, herboristeria, alimentació, ceràmica i artesania, etc., a banda dels estands institucionals. Un recinte firal de més d’un quilòmetre i mig de llargada, que comptarà amb uns 300 expositors i uns 100 mil visitants. La Fira també oferirà actes complementaris com activitats infantils, trobada de puntaires, Mostra de Cervesa Artesana, Festa Holi Colours, cercavila, Nit Jove, Gran Actuació Castellera dels Xiquets de Valls, desfilada canina, espectacle eqüestre, restauració, durant els dos dies. No hi faltaran les cites clàssiques: el Concurs d’arrossegament amb trineu, la Cursa de portadors i portadores de saques i mitges saques d’avellanes, puntuable per la 24a Combinada de Curses de Portadors de Saques d’Avellanes, i el Concurs de beure en porró.

La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, inaugurarà dimarts dia 2 d’agost a les 19 hores, al saló de sessions de l’Ajuntament de Valls, la Fira. Tot seguit les autoritats recorreran el recinte firal.

El primer dia de Fira, la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls acollirà, a les 17 hores, la jornada tècnica presencial i online “El mercat de la garrofa i teoria sobre l’empelt”. Més informació i inscripcions a jgilsantos@gencat.cat.

L’aparador dels productes de l’agricultura, per al camp i els seus derivats i complements.

La Firagost constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria… Firagost s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants, compradors i l’assistència de més de 300 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

La Firagost 2022 està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, la Societat Agrícola i Secció de Crèdit de Valls, l’Oficina Comarcal del DAAM, la Unió de Pagesos i Comerç de Valls, amb la col·laboració del Patronat de Turisme, la Diputació de Tarragona, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Societat de Sant Antoni de Valls, l’Institut d’Estudis Vallencs, l’Autoritat Portuària de Tarragona, Repsol i JARC.

Seguiu la FIRAGOST a Facebook i Instagram, compartiu-la amb l’etiqueta #firagost2022 i esteu ben atents als concursos.

Consulteu el programa AQUÍ